O nama

SEPARACIJA PRŽINE d.o.o. je privatno poduzeće, za proizvodnju pijeska i šljunka te proizvodnju i prijevoz betona, koje je osnovano 09. travnja 1997. god. Za potrebe građevinarstva proizvodimo sve vrste pijeska i šljunka kao i sve marke betona. U sastavu poduzeća nalazi se i građevinska mehanizacija za izvođenje radova u širokom spektru potreba naših kupaca kao što su iskopi i pripreme gradilišta, sanacije i rekonstrukcije putova, prijevoz materijala kao i ostali poslovi niskogradnje.

Naša poslovna strategija temelji se na proizvodnji kvalitetnih proizvoda, stoga sve naše proizvode periodično podvrgavamo ispitivanjima u laboratoriju za ispitivanje građevinskih materijala Rudarskog Instituta Tuzla. Osim atesta koji dokazuju kvalitetu proizvoda, posjedujemo i certifikat kvalitete poslovanja prema ISO 9001: 2008 standardu.

Temeljne vrijednosti našeg poslovanja su kvaliteta, udovoljavanje zahtjevima kupaca, profesionalnost, uslužnost i opravdavanje ukazanog povjerenja.

Najpovoljnije cijene, profesionalan pristup, provjerena kvaliteta naših proizvoda i usluga su naši glavni atributi a to potvrđuje i kontinuirano rastući broj zadovoljnih kupaca.

SEPARACIJA PRŽINE d.o.o.
Pržine bb, BiH
80270 Bosansko Grahovo


Ured:
Splitska bb,
BiH-80101 Livno

Tel.: +387 / 34 / 201 255
Fax: +387 / 34 / 203 165
e-mail: info@separacija.com


Footer:
Separacija Pržine © 2011 All rights reserved.
Hosting: BD Link Livno